TANDARTSEN

Als tandartsenpraktijk kunt u niet meer zonder IT. Een professionele praktijkwebsite zorgt ervoor dat u bereikbaar en vindbaar bent voor patiënten.  De website biedt (potentiële) patiënten  achtergrondinformatie over behandelingen, tarieven en diverse services.
Als tandartsenpraktijk kunt u niet meer zonder IT.

DigiPharma heeft diverse formulieren en diensten beschikbaar. Zo kunt u ervoor kiezen dat patiënten zich online kunnen inschrijven en wijzigingen kunnen doorgeven (bijvoorbeeld een adreswijziging). Uiteraard bepaalt u zelf van welke services u gebruik maakt. Onze systemen worden volledig secure (SSL beveiligd) opgeleverd, zodat patiënteninformatie beschermd blijft. Voor optimale integratie is het mogelijk om de website te koppelen aan een narrowcasting uitzending.

VEEL GEKOZEN DIENSTEN

Praktijkwebsite

Afhankelijk van de wensen van de zorgverlener richt DigiPharma responsive websites in. De praktijkwebsites zijn voorzien van gebruiksvriendelijke en beveiligde speciaal voor praktijken en patiënten ontwikkelde services waaronder: contact, inschrijf en afspraakbevestiging. Ook zijn er informatieteksten, folders en praktijkpagina’s beschikbaar.

Afspraakbevestigingen

Onze beveiligde mailserver is te koppelen met tandarts informatie systemen zoals Complan zodat afspraak herinneringen eenvoudig en snel verzonden kunnen worden. Het verzenden gebeurd vanuit het eigen internet adres van de praktijk voor de herkenbaarheid.

Narrowcasting koppeling

Met narrowcasting in uw wachtkamer verbetert u de communicatie met uw patiënt en tegelijkertijd verzacht u de wachttijd. Onze web-oplossingen kunnen worden gekoppeld aan de narrowcasting oplossing in de praktijk. Laat bijvoorbeeld automatisch het nieuws dat u op de praktijk website plaatst uitzenden op het narrowcasting scherm in uw praktijk.

SEO / SEA

De zoekmachine experts zorgen er voor dat de website van uw praktijk vindbaar wordt op meerdere internet kanalen zoals de bekende zoekmachines Google en Bing.

Beveiliging

Het beveiligen van patiëntgegevens en web-systemen is één van de belangrijkste zaken die vaak wordt onderbelicht. De security producten voor praktijken beveiligen de praktijk website(s), de praktijk services en andere systemen zoals de e-mail verbindingen. Dit zodat er veilig met patiënt data wordt omgegaan.

Hardware

DigiPharma voorziet zorgaanbieders van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Bent u opzoek naar bepaalde hardware? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in de webshop.

NEEM CONTACT OP MET DIGIPHARMA