[

OVERIGE ZORGPRAKTIJKEN

Het direct paraat hebben van de juiste informatie kan mensenlevens redden. Daarom is het van belang dat er zorgvuldig omgegaan wordt met de ontwikkeling van softwarepakketten binnen de gezondheidszorg. Een goede informatievoorziening binnen de zorg creëert men door verstandige automatisering.

Het team van DigiPharma is gespecialiseerd in het leveren van praktijkspecifieke hardware en software. Naast oplossingen voor apothekers, tandartsen en huisartsenpraktijken, kunnen wij diensten verlenen voor overige zorgpraktijken. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw praktijk kunt u eenvoudig contact opnemen via het contactformulier.

Een goede informatievoorziening binnen de zorg creëert men door verstandig te automatiseren.

VEEL GEKOZEN DIENSTEN

Praktijkwebsite

De praktijkwebsites zijn voorzien van gebruiksvriendelijke en beveiligde speciaal voor praktijken en patiënten/cliënten ontwikkelde services waaronder: contact, inschrijf, herhaalrecept, medicijnconsult en diabetes formulier/service. Ook zijn er informatieteksten, folders en praktijkpagina’s beschikbaar.

Narrowcasting koppeling

Onze web-oplossingen kunnen worden gekoppeld aan de narrowcasting oplossing in de praktijk. Laat bijvoorbeeld automatisch het nieuws dat u op de praktijk website plaatst uitzenden op het narrowcasting scherm in uw praktijk.

SEO / SEA

De zoekmachine experts zorgen er voor dat de website van uw praktijk vindbaar wordt op meerdere internet kanalen zoals de bekende zoekmachines Google en Bing.

Beveiliging

Het beveiligen van patiëntgegevens en web-systemen is één van de belangrijkste zaken die vaak wordt onderbelicht. De security producten voor praktijken beveiligen de praktijk website(s), de praktijk services en andere systemen zoals de e-mail verbindingen. Dit zodat er veilig met patiënt data wordt omgegaan.

Hardware

DigiPharma voorziet praktijken van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Bent u op zoek naar bepaalde hardware neem dan contact met ons op of neem een kijkje in de webshop.

NEEM CONTACT OP MET DIGIPHARMA