APOTHEKEN

Met een website van DigiPharma is uw apotheek vindbaar en bereikbaar. Patiënten kunnen online herhaalmedicatie aanvragen, vragen stellen en informatie vinden over uw praktijk, behandelmogelijkheden en medicatie.

DigiPharma heeft naast de Herhaalreceptenservice diverse andere formulieren en diensten beschikbaar. Zo kunt u ervoor kiezen dat patiënten zich online kunnen inschrijven en wijzigingen kunnen doorgeven (bijvoorbeeld een adreswijziging). Uiteraard bepaalt u zelf van welke services u gebruik maakt.

Onze systemen worden volledig secure (SSL beveiligd) opgeleverd, zodat patiënteninformatie beschermd blijft. Voor optimale integratie is het mogelijk om de website te koppelen aan een narrowcasting uitzending.

VEEL GEKOZEN DIENSTEN

Praktijkwebsite

De praktijkwebsites zijn voorzien van gebruiksvriendelijke en beveiligde speciaal voor praktijken en patiënten ontwikkelde services waaronder: contact, inschrijf, herhaalrecept, medicijnconsult en diabetes formulier/service. Ook zijn er informatieteksten, folders en praktijkpagina’s beschikbaar.

Narrowcasting koppeling

Met narrowcasting in uw wachtkamer verbetert u de communicatie met uw patiënt en tegelijkertijd verzacht u de wachttijd. Onze web-oplossingen kunnen worden gekoppeld aan de narrowcasting oplossing in de praktijk. Laat bijvoorbeeld automatisch het nieuws dat u op de praktijk website plaatst uitzenden op het narrowcasting scherm in uw praktijk.

SEO / SEA

Met onze zoekmachine optimalisatie tools maakt het team bestaande en nieuw te bouwen websites vindbaar.

Beveiliging

Het beveiligen van patiëntgegevens en web-systemen is één van de belangrijkste zaken die vaak wordt onderbelicht. De security producten voor apotheken beveiligen de apotheek website(s), de apotheek services en andere systemen zoals de e-mail verbindingen. Dit zodat er veilig met patiënt data wordt omgegaan.

Hardware

DigiPharma voorziet apotheken van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Zo leveren wij modems bij onze internet verbindingen. Bent u opzoek naar bepaalde hardware neem dan contact met ons op of neem een kijkje in de webshop.

NEEM CONTACT OP MET DIGIPHARMA