COMPLETE IT DIENSTEN VOOR UW PRAKTIJK

Basis pakket

PRAKTIJKWEBSITE

De praktijkwebsites zijn voorzien van beveiligde voor praktijken en patiënten/cliënten ontwikkelde services waaronder: contact, inschrijf, herhaalrecept, medicijnconsult en diabetes formulier/service. Ook zijn er informatieteksten, folders en praktijkpagina’s beschikbaar. Alle websites worden responsive opgeleverd zodat deze geschikt zijn voor alle type devices.

CMS

Snel en eenvoudig beheer van websites en applicaties is een must. Installatie en onderhoud van een voor praktijken gemaakte versie van WordPress is onze specialiteit.

NIEUWSMODULES

Diverse nieuwsmodules zijn aanwezig zodat uw praktijk website automatisch van het laatste nieuws wordt voorzien. Onder andere een koppeling met Gezondheidsnet.nl en Nu.nl is aanwezig.

NARROWCASTING KOPPELING

Met narrowcasting in uw wachtkamer verbetert u de communicatie met uw patiënt en tegelijkertijd verzacht u de wachttijd. Onze web-oplossingen kunnen worden gekoppeld aan de narrowcasting oplossing in de praktijk. Laat bijvoorbeeld automatisch het nieuws dat u op de praktijk website plaatst uitzenden op het narrowcasting scherm in uw praktijk.

BEVEILIGING / SSL CERTIFICATEN

Top klasse beveiliging voor alle type online applicaties zoals websites, e-mail en andere voor uw praktijk kritische software.

SEO / SEA

Met onze zoekmachine optimalisatie tools maakt het team bestaande en nieuw te bouwen praktijkwebsites vindbaar.

Tarieven

Onze pakketten zijn speciaal ontworpen voor apothekers, verloskundigen, tandartsen en huisartsen. Voor andere praktijken hebben wij op aanvraag content beschikbaar. DigiPharma hanteert een bedrag per maand aan servicekosten voor het basis pakket. De onderstaande optionele diensten kunnen naar keuze worden toegevoegd.

Tarievenoverzicht

Optionele diensten

WEBSHOP

In verschillende valuta, voor verschillende soorten praktijken, op basis van Magento of WordPress en volgens de Webshop Keurmerk richtlijnen.

(CLOUD) SOFTWARE LICENTIES

Heeft u Microsoft Office licenties, Antivirus programma licenties e.d. nodig om uw werkplek(ken) optimaal in te richten? Dan bent u bij DigiPharma op het juiste adres.

HARDWARE

Hardware aanbod met alleen uitvoerig geteste producten. In de webshop treft u ons hardware productaanbod.

NIEUWSBRIEF

Maandelijks ontwerpt en verzend ons team nieuwsbrieven in de eigen huisstijl van de zorgpraktijk.

PRAKTIJKVIDEO

Met een praktijkvideo kunt u (potentiële) patiënten een korte impressie geven van uw praktijk.

FOTOGRAFIE

Op aanvraag kan het team van Digipharma foto’s maken die bijvoorbeeld uw praktijkwebsite aanvullen.

h

HEATMAP RAPPORTAGE(S)

Met een heatmap rapportage kunt u onder andere inzicht krijgen in welke pagina’s van de website het meeste worden gelezen en op welke buttons het meest wordt geklikt.

/

AIS/HIS integratie

Digipharma kan services als Herhaalreceptservice, Pilservice of Diabetesservice integreren op uw website. Via de patiëntenomgeving kunnen patiënten hun eigen informatie vanuit uw systeem inzien en bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen.

GEAVANCEERDE SPAMFILTERING

Onze geavanceerde spamfilter filtert uw e-mail voordat het terechtkomt bij uw computer/-netwerk.

EMAIL ARCHIVERING

Ons email archiveringssysteem zorgt ervoor dat er te allen tijde een back-up is van belangrijke emails. De backups worden gearchiveerd op een beveiligde server.

TRAININGEN

Digipharma biedt een basis- en maatwerktraining websiteonderhoud aan.